Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stem op de Ondernemende Vrouw van Altena 2017

Vrouw & Altena organiseert de verkiezing voor meest Ondernemende Vrouw van Altena. De kandidaten zijn ondernemend of innovatief in hun branche, maatschappelijk betrokken of verbinder. Ze wonen of werken in Altena, als zelfstandig ondernemer of bij een bedrijf. In het gemeentehuis van Aalburg wordt op vrijdag 12 mei aanstaande o.a. de Publieksprijs uitgereikt. Stemmen op deze prijs kan vanaf 1 mei via www.vrouwenaltena.nl.

De afgelopen maanden konden vrouwen voorgedragen worden voor de titel. Van de genomineerden heeft de jury vijf vrouwen geselecteerd die onderscheidend zijn in hun branche: Autje van der Lee van Stichting GSW Altena uit Werkendam, Lida Spuijbroek, directeur van het Willem van Oranje College te Wijk en Aalburg, Moniek van Delzen van Moniek’s Uitvaartverzorging uit Sleeuwijk, Anne-José Haaksema van Matchability BV uit Giessen en Jantine Vos van Bonne Vie uit Wijk en Aalburg.

De komende weken zetten de vrouwen hun eigen kanalen in om de verkiezing en zichzelf te promoten. Ze krijgen een professionele fotoshoot en gaan vloggen. De filmpjes met een persoonlijke pitch zijn voorafgaand aan de verkiezing op sociale media en tijdens de verkiezingsavond op groot scherm te zien. Een uitgebreide beschrijving van de kandidaten en de criteria waarop zij zijn geselecteerd staan op de website van Vrouw en Altena. Stemmen voor de publieksprijs kan vanaf 1 mei via die website en op de avond zelf.

De jury bestaat uit Fientje Bax (juryvoorzitter) namens Stichting Altena Kennispoort, Renze Bergsma (wethouder Woudrichem), Karin Bottinga (Manager Bedrijven, Rabobank Altena), Harry Cornet (Eigenaar Maritieme Coatings B.V.) en Karin Struijk, projectmanager bij Werkendam Maritime Industries en winnares van de innovatieprijs 2016. Karin Bottinga reikt de Innovatieprijs 2017 uit op de verkiezingsavond. Madeleine van Toorenburg, kamerlid voor het CDA reikt de Juryprijs uit, de Publieksprijs wordt overhandigd door Renze Bergsma.

De verkiezing is een initiatief van Stichting Altena Kennispoort. De stichting uit Wijk en Aalburg initieert en ondersteunt initiatieven en evenementen om overheid, ondernemers, onderwijs en ondernemende burgers met elkaar te verbinden. Jaarlijks worden succesvolle vrouwen in Altena in het zonnetje gezet. Op 12 mei aanstaande wordt beslist wie Martine Beijer van Aquarius Sanitair uit Sleeuwijk opvolgt als meest ondernemende vrouw van Altena.

De verkiezingsavond wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Altena, Stichting Wielerevenementen Aalburg en Gemeente Aalburg.