Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sandy Spiering van DNS Solutions wil de top bereiken met haar bedrijf

Tekst: Marina Zwaan

 

Ze begon haar carrière als telemarketeer en klantadviseur, maar heeft in korte tijd zelf een succesvol bedrijf opgebouwd met twaalf medewerkers. Geen wonder dat Sandy Spiering van DNS Solutions uit Almkerk tijdens de gala-avond van de BizAwards Altena de prijs voor Starter van het Jaar 2018 heeft gekregen. Haar geheim? Altijd kansen in de markt zien en benutten en de wil om ergens een succes van te maken. Maar vooral ook oog te hebben voor wat mensen drijft.

 

Sandy is een echt mensenmens mét ondernemersbloed. Die combinatie maakt dat ze een geheel eigen benadering heeft om met klanten en medewerkers om te gaan. DNS Solutions is daardoor veel meer dan een afsprakenbureau voor ondernemers. Ook alles wat met relatie- en contractmanagement te maken heeft kan door haar bedrijf worden verzorgd. Van het genereren van nieuwe business en dataverrijking, klanttevredenheidsonderzoeken tot het overnemen van telefonische overflow voor collega ondernemers.

“Ik treed altijd buiten de gebaande paden”, vertelt Sandy. “Als ik bij klanten ben luister ik heel goed naar de vraag achter de vraag. Buiten wat we aanbieden als bedrijf zoek ik altijd naar nieuwe dingen om het bedrijf te ontwikkelen en mijn klanten verder te helpen. Zo groeien we steeds verder door. We zeggen nooit nee, maar als iets ons echt niet ligt ben ik daar wel eerlijk in. Doortastend, nauwkeurig en samenwerkend zijn de sleutelwoorden van het bedrijf.
Je zult onze professionals nooit met een script horen bellen. We gaan altijd voor de persoonlijke benadering. Soms is dat wennen voor opdrachtgevers, maar onze ervaring is dat je uiteindelijk veel meer bereikt als je kwaliteit boven volume stelt.”

 

“Ook zonder de juiste papiertjes krijg je van mij een kans.

 Laat maar zien wat je in huis hebt”

 

Auto’s en paarden waren haar grote jeugdliefdes en het kappersvak lonkte. Sandy lacht bij de herinnering: “Banden en naaldhakken. Ik was totaal niet gemotiveerd om iets met school te doen. Pas tijdens mijn eerste baan ben ik mezelf steeds verder gaan ontwikkelen en al gauw ontdekte ik mijn ondernemersdrang. Dankzij het vertrouwen dat twee oud-klanten mij gaven, besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik vind het een misser dat er in Nederland heel kundige mensen zijn die soms naar de onderkant van de samenleving worden geschoven, omdat ze niet over de juiste papiertjes beschikken. Deze mensen wordt naar mijn idee onrecht aangedaan en daar kan ik slecht tegen. Als hier mensen komen solliciteren die ondanks een gebrek aan diploma’s voldoende zelfvertrouwen én de ambitie hebben om zichzelf te ontwikkelen, krijgen ze van mij een kans. Laat maar zien wat je in huis hebt.”

“Mijn droom is om over niet al te lange tijd een mooi kantoorpand te kunnen bouwen. Ik zie veel mogelijkheden met de expertise van ons team om kansen in de markt te benutten. Doorgroeien en nieuwe ideeën ontwikkelen horen bij mijn ambitie, maar dat kan alleen door niet naast je schoenen te gaan lopen. Je mag nooit vergeten waar je vandaan komt. Dat hoort wel bij de mentaliteit hier in Altena. Ik vind het wel belangrijk om een goede balans te vinden tussen bescheidenheid en zelfvertrouwen. Als ik iets wil ga ik er ook helemaal voor. De komende jaren kunnen mensen nog veel meer van ons verwachten.”

 

Nieuwsgierig geworden? Aan de website wordt op dit moment hard gewerkt. Houd de website in de gaten en volg DNS Solutions op Social Media.

https://www.facebook.com/DNSAfsprakenbureau
https://www.linkedin.com/company/dnssolutions/