Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op ‘bezoek’ in Altena bij: Mariëlla Alberts en Wilma Vos

Wat een goede samenwerking je kan opleveren.

Via een gemeenschappelijke vriendin leren ze elkaar kennen. Mariëlla Alberts en Wilma Vos vertellen over hun succesvolle samenwerking.

 

Zielsfrequenties

Afgelopen voorjaar lanceerde Mariëlla haar eerste boek: “Zielsfrequenties. Jouw originele blauwdruk”. Het boek geeft een heldere uitleg hoe werkelijk alles in het leven doordrongen is van energie, hoe je als energetisch mens in elkaar steekt en hoe je gebruik kunt maken van die energetische kracht.

Mariëlla werkt in haar eigen praktijk Pure Energy Lifestyle met verschillende energietechnieken. Ze specialiseerde zich in bioresonantie en onderzocht en vergeleek honderden resultaten van mensen en dieren en hun herstelprocessen. Op basis van de verzamelde resultaten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy medicine en de mind body connection ontwikkelde Mariëlla het programma Zielsfrequenties en schreef er een boek over. Haar boek is te bestellen via www.pureenergy-lifestyle.nl

 

Mariëlla vertelt: ‘In mijn praktijk komen vaak mensen die in de reguliere geneeskunde uitbehandeld zijn en inmiddels weten dat niet alle problemen met een pilletje op te lossen zijn. Veelal zijn het fysieke problemen in combinatie met emoties, dieper liggende problemen of trauma’s, die mensen in de weg zitten om goed te kunnen functioneren. Het is belangrijk weer de regie over jouw leven te krijgen. Keuzes te maken die bij jou passen. Alles is energie en alles is met elkaar verbonden, niet gebonden aan tijd en ruimte. Een moeilijk onderwerp, waarbij het veel gaat over de invloed die onze emoties, gedachten en overtuigingen hebben op onze fysieke gezondheid.  Maar ook goed voor jezelf zorgen, jezelf niet meer voorbij rennen.  Begrijpen wat je nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren op alle terreinen van je leven: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Wat een goede samenwerking je kan opleveren.

Wilma: ‘Via een gemeenschappelijke vriendin leerden we elkaar kennen. Mariëlla vroeg mij of ik haar boek zou kunnen redigeren. We maakten duidelijke afspraken en ik ging aan de slag. Daarbij raakte ik zelf ook gefascineerd door het onderwerp en ben ik er meer over gaan lezen.’ Beiden vertellen verschillende keren in dit gesprek dat ze van elkaars kwaliteiten onder de indruk zijn. Wilma: ‘Van te voren bespraken we de tekst. Het is best een moeilijk en ingewikkeld onderwerp en dat lees je dan als leek. Door veel vragen te stellen en onderling te mailen of bellen leerde ik meer over het onderwerp en maakte Mariëlla daarmee bewuster van hoe je het boek als leek leest. Door het corrigeren van de tekst, kleine aanpassingen qua zinsopbouw, een logische volgorde, maar wel in diezelfde verteltrant – het moet natuurlijk wél Mariëlla’s schrijfstijl blijven –  krijg je een betere tekst. En dit alles verliep met respect voor elkaars vakgebied.’ Mariëlla: ‘Het resultaat was nooit geworden wat het nu is, wanneer Wilma het boek niet geredigeerd had. Iedere keer weer die kritische noot van haar, zorgde ervoor dat ik er zelf ook weer extra kritisch naar keek.’

 

Mariëlla Alberts: 44 jaar uit Andel, woont al meer dan 10 jaar met man en 2 kinderen in Wijk en Aalburg. Ze volgt na het Altena College de beroepsgerichte opleiding voor schoonheidsspecialiste en visagiste. Heeft vervolgens 12 jaar haar eigen schoonheidssalon. Na de geboorte van de kinderen begint ze aan de studie voedingsdeskundige, wat resulteert in een voeding- en lifestyle programma en daarna uitgroeit naar bioresonantie. Bioresonantie wordt uiteindelijk haar specialisatie waarmee ze het programma ‘Zielsfrequenties’ ontwikkelt.

 

Over eten en bewegen: ‘Mijn gezonde keuzes zou je kunnen vertalen in een 80/20-regel en 70/30 in de vakantie, zonder schuldgevoel. Ik hou vooral van de mediterrane levens- en voedingsstijl. In het zonnetje genieten van een drankje met een heerlijk hapje erbij, zoals bijvoorbeeld zongedroogde tomaatjes en knoflookolijven. Qua beweging wandel ik iedere ochtend met mijn 2 honden langs de Maas en doe ik regelmatig yoga-oefeningen.

 

Wilma Vos: 49 jaar, geboren in Almkerk, maar woont inmiddels al jaren met man en dochter en met veel plezier in Wijk en Aalburg. Volgde het gymnasium op het ‘Camphusianum’ in Gorinchem en daarna een opleiding toeristisch management in Breda, vertrok als au pair naar Chalon-sur-Saône om vloeiend Frans te leren spreken. Werkte een aantal jaren op een reisbureau en later op een assurantiekantoor. Volgde een opleiding Nabestaandenbegeleiding en werkte daarna zo’n kleine 5 jaar in deze branche. In 2014 begint Wilma haar eigen bedrijf Backspace Tekstredactie, voor het corrigeren, redigeren en (her)schrijven van allerlei teksten.  info@backspacetekst.nl

 

Over eten en bewegen: ‘Ik ben vooral dol op chocola, maar ook gezonder eten als havermout pannenkoeken, alle soorten fruit en bananenbrood vind ik heerlijk. Mijn favoriete vakantieland is Italië, waarbij Sardinië bovenaan staat. Qua beweging vind ik wandelen fijn, omdat dat een goede manier is om mijn hoofd leeg te maken en lekker in de buitenlucht te zijn’.