Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Interview Ballegooyen Modes

Van de handkar met ondergoed, sokken en fournituren waarmee opa in zijn jonge jaren in Dussen langs de deuren ging tot een modezaak van ruim 1500 m2 met zo’n breed assortiment dat hele families er kunnen slagen. En het einde is nog niet in zicht als het aan de 4 J’s ligt, zoals ze zichzelf gekscherend noemen. Jolanda Vos, haar man Jan, dochter Joyce en zoon Jesse van Ballegooyen Modes in Dussen hebben ‘de zaak’ in hun bloed.

Wat ze nog meer voor ogen hebben met hun familiebedrijf vertellen Jolanda en Joyce in het jubileummagazine van Vrouw & Altena dat begin maart verschijnt. Over hart voor de zaak, belevingswerelden in de mode, gemeenschappelijke dromen, technologie, verrassing en inspiratie, maar ook over ontmoeten en gunnen. Joyce: “Met onze belevingswereld en buitengewoon competente medewerkers willen we mensen blij maken met mode. Wij onderscheiden ons nu al door waarde toe te voegen voor onze klanten. En juist dat sterke punt willen we verder ontwikkelen. Onze grootste voldoening zit in klanten die helemaal gelukkig van top tot teen in het nieuw de deur uitgaan met kleding die ze, als ze er in hun eentje voor hadden gestaan, misschien wel nooit gekozen zouden hebben. Jolanda vult aan: “Dat enorme streven van ons om het altijd maar beter en mooier te doen geeft zo’n voldoening. Ik heb nog nooit gedacht: ‘Is dit het nou in het leven’. Echt nooit.”

Wil jij een ondernemende vrouw uit Altena een podium geven in het jubileummagazine? Of Vriend van Vrouw en Altena worden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Meer informatie over Vriend van… vind je hier