Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eerste interview magazine Vrouw & Altena

De kop is eraf! Het eerste interview voor het jubileummagazine van Vrouw & Altena is een feit. Op het nieuwe kantoor in Werkendam een inspirerende ochtend doorgebracht met Janica Swijnenburg-Janssen van Swijnenburg Transport. Met maar liefst drie andere familieleden Swijnenburg in het gebouw: man Henk, schoonzus Leonie en schoonvader Ap. Een familiebedrijf waar de ambitie, professionaliteit en het enthousiasme vanaf spatten. Janica: “Ik kom uit de accountancy en heb altijd gezegd dat ik dat wil blijven combineren met het werk in ons bedrijf. Dat is er uiteindelijk niet van gekomen, omdat ik zoveel voldoening haal uit mijn werk als financieel manager voor ons bedrijf en alle projecten die ik doe dat er geen ruimte meer over bleef voor iets anders. We zijn voortdurend plannen aan het maken, met nieuwe ideeën bezig. Je moet jezelf als ondernemer blijven uitdagen. Ik ben daardoor ook zichtbaarder geworden, waardoor er ook weer andere dingen op je pad komen die verrijkend zijn. Nooit gedacht dat ik ooit voorzitter zou zijn van de Werkendamse Avondvierdaagse. Zo mooi om ook buiten het bedrijf met anderen samen te werken en iets goed te doen voor je dorp. En door mijn nominatie voor de prijs Ondernemende Vrouw van Altena van Vrouw & Altena zijn er ook weer nieuwe deuren voor mij open gegaan. Want als je niet open staat voor nieuwe contacten, staan mensen ook niet open voor jou.”

Wil jij een ondernemende vrouw uit Altena een podium geven in het jubileummagazine? Of Vriend van Vrouw en Altena worden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Meer informatie over Vriend van… vind je hier