Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Colien Duister

20NBL-V-02 colien duister@2fDe vakjury met Hannie Visser-Kieboom (Het Nieuwsblad), Cor Spek (AltenaSteden.net), Piet Hartman (columnist) en Fientje Bax heeft na intensief beraad de nominaties voor de meest ondernemende vrouw van Altena 2014 bepaald. Tien vrouwen dingen mee naar de prijs, die wordt uitgereikt op 31 mei in het gemeentehuis te Aalburg, tijdens de Rabo Bank Marianne Vos Classic. In totaal worden er drie prijzen uitgereikt, de juryprijs (Rabo Award 2014), de publieksprijs en de innovatieprijs.

Één van de toppers is…
Colien Duister (44) uit Eethen is docent bloemschikken en biologie op het Prinsentuin en maatschappelijk actief bij stichting Paraplu, Xinix en dorpshuis Veen.

De vakjury kiest de topvrouw en wijst de innovatieprijs toe, het publiek stemt voor de publieksprijs. Tijdens de finale op 31 mei wordt tevens de glossy Vrouw & Altena gepresenteerd. Een magazine boordevol ondernemende vrouwen uit Altena. Dit alles is een initiatief van Stichting Verbinden Samenwerken en Kennis delen uit Wijk en Aalburg.

De prijs voor de meest ondernemende vrouw werd in 2013 tijdens de Holland Ladies Tour voor de eerste maal uitgereikt aan Marianne Koorengevel uit Almkerk mede eigenaar van de Maropol Groep in Werkendam.

SandraPaans directeur van het familiebedrijf De Werkendamse Verwarmingscentrale won de publieksprijs en de innovatieprijs ging naar Laura Leijser zij runt samen met haar man de Melk-drive & Excursieboerderij in Genderen.

Klik hier om te stemmen!