Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Business meets Golf

Het Kontakt Business meets Golf

Op donderdag 5 oktober a.s. organiseert Het Kontakt Edities, samen met Vrouw & Altena en Golfpark Almkreek voor de tweede maal Het Kontakt business meets golf. Ondernemers uit Altena en daarbuiten zijn van harte welkom om mee te spelen aan de 9-holes wedstrijd. Daarnaast organiseren we voor de niet golfers een clinic of u kunt het spel Goud spelen.

PROGRAMMA
14.00 uur Inloop en ontvangst
15.00 uur Start clinic, wedstrijd en het spel Goud
17.00 uur Iedereen terug uit de baan
18.00 uur Prijstuitreiking en naborrelen
GOED DOEL: Jeugdsportfonds
Natuurlijk staat er ook weer een goed doel centraal. Voor een klein bedrag kunt u vanaf het terras een bal afslaan richting de drijvende green in de vijver. U doet daarmee kinderen die leven in gezinnen die niet genoeg geld hebben om te sporten een groot plezier. De opbrengst gaat namelijk naar het Jeugdsportfonds dat zich inzet om deze kinderen toch te laten sporten. We zijn er trots op dat ‘onze’ Marianne Vos ambassadeur van dit fonds is.

Uw product of dienst presenteren?
Wilt u als ondernemer een bijdrage leveren in welke vorm dan ook aan dit prachtige event? Neem dan contact met ons op via business@golfpark-almkreek.nl of bel met Nicole Roubos op 06-12675384. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sponsoring van prijzen of hapjes, in combinatie met een advertentie in het magazine. Graag bespreken we samen de mogelijkheden.

Aanmelden
Aanmelden kan via de onderstaande link
http://golfpark-almkreek.nl/nl/evenementen/het-kontakt-business-meets-golf