Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

28 januari Speeddate-netwerkmiddag

Sta jij bij netwerkevents ook altijd met dezelfde mensen te praten? Kom dan 28 januari naar onze Speeddate-netwerkmiddag. Marianne Sijberden van Perswinkel Communicatie organiseert een middag waar je waardevolle contacten legt met andere ondernemende vrouwen in Altena.

Hoe het werkt? Je geeft je op via marianne@perswinkel.nl, Marianne koppelt ondernemende vrouwen aan elkaar voor een gesprek. De 28e hoor je met je wie je spreekt. Op tafel liggen gespreksstarters, mochten jullie stilvallen. In 10 minuten leer je iemand een beetje kennen en kun je contactgegevens uitwisselen. Genoeg tijd om te beoordelen of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen, of er een zakelijke klik is of wellicht kan je je gesprekspartner weer aan iemand anders koppelen. Kortom: breid je netwerk uit!

Let op: het Speeddate-netwerken gaat door vanaf 10 deelnemers, maximaal 20 deelnemers, dus geef je snel op.

Kosten: Die bepaal je zelf, je betaalt namelijk alleen je eigen drankjes, of waar je dan ook maar zin in hebt.

Dinsdag 28 januari: 15.00 – 17.00 uur

15.00-15.30 uur inloop
15.30 – 16.30 uur 5 gesprekken van 10 minuten
16.30 – 17.00 uur napraten

Geef je op via marianne@perswinkel.nl, stuur gerust gelijk wat meer informatie over jezelf mee: wie ben je, wat doe je en mocht je ergens specifiek naar op zoek zijn, dan kan je dat natuurlijk ook aangeven. Des te groter is de kans op een goede match. Zodra het maximaal aantal deelnemers is gehaald, zal dat op Facebook vermeld worden.

Ben jij erbij?

Locatie: Hartenjager, Parallelweg 35, Giessen.

Over Perswinkel Communicatie
Perswinkel Communicatie is een allround communicatiebureau uit Woudrichem. Van een nieuwe huisstijl organiseren tot communicatieplannen schrijven, Kindergids online lanceren, bekendheid genereren, lessen mediawijsheid geven op basisscholen en nu ook het organiseren van dit nieuwe speeddate-event in Altena, zolang het met communicatie en verbinding te maken heeft, ben je bij Marianne aan het juiste adres. Meer informatie via: http://www.perswinkel.nl/communicatie/